Fűtésvezérlés

Energiamegtakarítás

A lakás vagy ház fűtési rendszere pontosan az Ön igényeihez, szokásaihoz igazodik, lehetőség van akár helységenkénti fűtésszabályozásra is, a napszakok figyelembe vételével.

Világítás automatizálás

A világításautomatizálás területén számos különféle lehetőség áll rendelkezésre. Gondoljunk csak a Fogadó fény, Éjszakai fény, Kényelmes távozás funkciókra a Jelenlét szimulációra vagy Hangulatvilágításra.

Éjszakai fény

Éjszaka elkerülhető, hogy a vakító fény, ha az éjszaka közepén felkapcsolja a lámpát. Amikor az érzékelők mozgást érzékelnek a folyosón és a mosdóban, akkor minimális fényerősséggel felkapcsolódnak. Nem kell keresgetni a villanykapcsolót, és nem vakít a lámpa teljes fénye. Távozáskor a lámpák automatikusan le is kapcsolódnak.

Fogadó fény

Amikor hazaér és kinyitja a kaput, felkapcsolódnak a kerti lámpák, kinyílik a garázskapu és felkapcsolódik a villany a garázsban. Milyen kellemes így hazaérni, ha a lakásba érve kellemes zene és hangulatos világítás fogadja a lakás előterében.

Kényelmes távozás

Távozáskor a rendszerbe bekötött elektromos eszközök automatikusan lekapcsolódnak, miután elindultunk. Így nem kell körbejárni a lakást távozás előtt. Milyen kellemes elindulni.

Jelenlét szimuláció

Az okosotthon rendszer lehetőséget ad arra, hogy egy hosszabb távollét, üzleti út vagy nyaralás során senki se vegye észre, hogy üres a lakás. Az okosotthon rendszer használatával nyugodtan élvezheti az utazást, nyaralást, hiszen távolról is felügyelheti otthonát. Sötétedés után a kültéri és a beltéri lámpák is felkapcsolódnak, majd lekapcsolódnak, jelenlétet szimulálva. A központi egység nem csak a világítást, hanem a rednőnyöket is működteti, előre meghatározott beállítás alapján. Így környezete nem figyel fel a hosszan tartó utazásra.

Hangulatvilágítás

Otthonában mindig a megfelelő világítást tudja biztosítani az okosotthon rendszerrel. Más fényviszokonyokra van szükség, ha a konyhában előkészíti az esti vacsorát, vagy ha éppen vacsorázik vagy filmet néz.

Árnyékolás technika

A redőnyök töbféle funkciót tölthetenk be a lakásban. Nem csak árnyékolnak, hanem mechanikai védelmet is képeznek és fontos szerepet játszanak a hőszigetelében is.

Multimédia vezérlés

Okosotthon rendszere egyetlen gombnyomásra átalakítja otthonát a mozizásra jellemző körülményekhez. Lekapcsolaj a lámpát, leengedi a redőnyöket, bekapcsolaja a tv és a hangszórókat, esetleg leengedi a projektort és a vásznat is, beindítja a légkeringetést.

Vissza a tetejére

Elérhetőség

Írjon nekünk.

Írjon nekünk

Vissza a tetejére